Lækker luksus med LK IHC Control® og Bang & Olufsen®

Fuld integration mellem el-installationen, lyd og billede giver komfort og luksus

Butikkens indehaver, Kim Eskildsen, er ikke i tvivl om at den tætte integration mellem Bang & Olufsen og LK IHC Control er med til at give kunderne en endnu bedre oplevelseNår det bedste af det bedste fra to verdener mødes, opstår der helt nye muligheder. For eksempel når Bang & Olufsens unikke design og kvalitet indenfor lyd og billede møder den intelligente LK IHC Control-installation fra Lauritz Knudsen by Schneider Electric.

Hos Bang & Olufsen Center Rødovre kan kunderne opleve, hvor tæt LK IHC Control kan integreres med Bang & Olufsens elegante systemer til lyd og billede i alle boligens rum.

IHC-installationen er fuldt integreret med Bang & Olufsens apparater takket være Master Link Gateway, som sørger for tovejskommunikation mellem systemerne. Og det giver helt nye muligheder, forklarer funktionschef Klaus Therkildsen fra Fugmann, som har specialiseret sig i avancerede LK IHC-installationer og integration til Bang & Olufsen.

Kun fantasien sætter grænser
“Her i butikken har vi valgt at programmere nogle scenarier, der passer til forskellige situationer. For eksempel et hjemmebio-scenarie, hvor et enkelt tryk på Bang & Olufsen-fjernbetjeningen tænder for tv’et, dæmper lyset og kører gardinerne ned.”

“Et andet scenarie er et kom-hjem-scenarie. Når kommer man hjem til sin bolig og kobler tyverialarmen fra på LK IHC-tastaturet, tænder lyset indenfor, samtidig med at lydanlægget spiller ens foretrukne cd, MP3 eller radiostation. Eller måske tænder tv’et og er automatisk indstillet til ens foretrukne kanal, fx en nyhedskanal,” siger Klaus Therkildsen og tilføjer: “Mulighederne er i princippet uendelige. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser.”

En endnu bedre oplevelse
Butikkens indehaver, Kim Eskildsen, er ikke i tvivl om at den tætte integration mellem Bang & Olufsen og LK IHC Control er med til at give kunderne en endnu bedre oplevelse: “Det giver mig mulighed for at give mine kunder endnu større glæde af deres Bang & Olufsenprodukter. Når intelligent styring af lys, lyd og billede smelter sammen i scenarier, får kunderne en helhedsoplevelse, som understøtter det, Bang & Olufsen står for.”

PROJEKTET:
Showroom i Bang & Olufsen Center Rødovre med fuld integration til B&O-anlæg, scenarier til lyd, billede og lys, styring af gardiner m.m.

LØSNING:

 • LK IHC Controller
 • Bang & Olufsen Master Link gateway
 • 7 stk. LK IHC 1-10V converter
 • 12 stk. LK IHC Wireless lysdæmpere
 • 3 stk. LK IHC Wireless tryk i LK FUGA
 • Hardline Deco design - koksgrå tangenter og rammer i børstede stål

KUNDEFORDELE:

 • Nem betjening af hele installationen - kun én fjernbetjening
 • Fuld integration giver helhedsoplevelse
 • Kunder får endnu større glæde af deres investering i Bang & Olufsen-anlæg
 • Scenarier til lys, lyd og billede sættes op og kan ændres direkte i alm. web-browser
 • Apps til smartphones og iPad

 

ANVENDELSE:
IHC Visual controlleren er velegnet til bygningsinstallationer, herunder lysstyring, overvågning, tyverialarm og varmestyring. I IHC controlleren bliver informationerne fra de tilkoblede signalgivere bearbejdet. Det kan resultere i en tænd- eller slukfunktion, en timerfunktion, en blinkfunktion, et lysdæmpersignal m.m., alt efter programmeringen.

Controlleren kan kommunikere både fortrådet og trådløst, hvilket giver stor flexibilitet i installationsopbygningen. En indbygget webserver giver brugeren af installationen mulighed for betjening fra en pc eller mobiltelefon uanset hvor han befinder sig.

Download en præsentation af casen - lige til at printe ud og lægge i et tilbud til en potentiel kunde

 Download casen som pdf her