BASE 63 er på banen

Byd LK FUGA® BASE 63 velkommen på FUGA-holdet

Den stilsikre spiller vi ikke kan undvære

Baseline 63 blev sat på bænken som reserve, da holdet for FUGAs nye platform skulle sættes. Men Baseline er forblevet efterspurgt som den helt rene og enkle designløsning og har manglet på holdet.

Vi bringer derfor vores stilsikre spiller tilbage i kampen som en del af den nye platform. Tag godt i mod BASE 63.

Se sortiment for BASE 63

Baseline 63 fortsætter som reserve

Mens den nye BASE 63 nu er fast spiller på holdet, så fortsætter Baseline 63 som reserve. Den passer til ældre installationer og monteres fortsat på de gamle FUGA forfradåser.

Fordele med BASE 63 på FUGA-holdet

Den store fordel ved at BASE 63 er med på holdet er, at designrammen skal monteres på den tekniske ramme og dermed passer med alle de nye dåser. Dermed også med LK FUGA® AIR forfradåsen.

Du kan med den tekniske ramme også nemt skifte afdækninger og tangenter samt skifte mellem designrammer for en anden stil. Hermed kan du med BASE 63 tilbyde dine kunder en fleksibel løsning alt efter deres behov.

Om den tekniske ramme

Med BASE 63 er FUGA-holdet fuldendt

 

Vores sortiment af designrammer inden for FUGA spænder over det enkle, det klassiske, det minimalistiske, det kulørte og det helt smalle.
Så er banen dækket og holdet er fuldendt.
Tilpas efter dine kunders ønsker og behov, så du kan levere en skræddersyet designløsning med mulighed for at skifte stil.

 

 

base-afbryder

BASE 63

LK FUGA lysdæmper indsats

SLIM

timer indsats, en sikker løsning

SOFT

bevægelsessensor PIR

CHOICE

PURE

Læs mere om designrammerne
Til toppen