Installation

Teknisk monteringsramme forbedrer fikseringen

FUGA er nem at installere præcist. Det skyldes tilføjelsen af den tekniske monteringsramme, der udgør den "5. komponent” i en installation. Den tekniske montageramme skrues direkte på installationsdåsen og stabiliserer samt forbedrer fikseringen af indsatsen. Du kan altså færdiggøre den elektriske installation før designrammen påsættes.

Mere robuste installationer

FUGAs installationsdåser indeholder smarte funktioner samt en teknisk monteringsramme, der gør installationerne mere robuste og holdbare - og monteringen mere fleksibel.

Fleksibel og funktionel LK FUGA®

FUGA indeholder mange smarte og praktiske løsninger, som giver dig, som elektriker, og dine kunder mange fordele.

Læs mere om alle funktionerne i FUGA

FUGA kan kombineres med både gamle og nye systemer

FUGA er designet, så det er kompatibel med nyere såvel som ældre systemer. Det betyder, at du uden problemer kan opdatere ældre LK FUGA®-installationer med langt de fleste elementer fra nyere serier.

Læs mere om kombinationsmulighederne

Et system - to designretninger

De fire designserier i FUGA-serien har meget til fælles. Men FUGA® SLIM skiller sig ud fra de andre på ét vigtigt punkt: Den specialdesignede installationsdåse med ultrasmalt design.

Læs mere om dåserne

El tilpasset direkte i kanalerne

CLIC'LINE® er en videreudvikling af den kendte LK FUGA-serie og er konstrueret med henblik på let og enkel montering uden brug af værktøj.

Læs mere om Clic'line®
Til toppen