Andet software

MULTIDIM® 3 - Ny version juli 2015
BEMÆRK:Multidim er under opdatering til IEC 61439-3. Pt understøtter den IEC60439-3, og kan derfor kun bruges til at genudskrive eksisterende dokumentation. Ny dokumentation efter 01. April 2016 kan ikke udføres i programmet pt.

Multidim® er Lauritz Knudsens og Schneider Electrics fælles program til beregning af kortslutningsstrømme og varmeudvikling i gruppetavler. Download og gem det på din pc, inden du begynder at arbejde i det. Opdateret version med bl.a. Acti9 tavlekomponenter.

Microsoft Java VM Build 3805
Bruges til bl.a. ELKAT® og onlinekataloget.

Database til PC-Scematic
Her kan du downloade Schneider Electrics komponentdatabase til PC scematic

PLCom Konfigurationsfil (.zip)
Under installationen bliver du bedt om at installere 'WinPCap'. Dette program installeres automatisk under installationen. Uden dette program, kan konfigurationssoftwaren ikke køre. Efter installationen findes programmet under start/programmer. Programmet har sin egen hjælpefil, som aktiveres ved at trykke F1.