Manualer og hjælpefiler

Her kan du downloade manualer og hjælpefiler.

LK IHC hjælpefil
Find heri information om IHC Visual, IHC ServiceView, IHC Dokumentation, IHC Wireless, IHC Administrator og Firmwareloader. Hjælpefilen kan downloades i .zip-format. For at hjælpefilen virker rigtigt skal du vælge gem, og efterfølgende gemme og udpakke mappen med filen lokalt på din pc.
Download Zip

Instruktionsvideo IHC app til Ipad (.m4v)
En video, der fortæller dig, hvordan du bruger IHC appen til Ipad. Se hvordan du kan opsætte app'en, så den passer perfekt til din IHC løsning og dit hjem.
Download video

IHCTablet® Manual
For IHCTablet version 1.0.
Download Pdf

IHCRemote® Manual
Manualen gennemgår opsætning og tilslutning af IHCRemote® applikationen for iPhone, iPad eller iPod Touch, til en LK IHC Controller/Viewer. Ligeledes gennemgås fejlfinding og brugerbetjening. Manualen er gældende for IHCRemote® version 1.5.0. (opdateret februar 2013).
Download Pdf

SMSRemote™ manual
SMSRemote er en applikation til smartphones til let kommunikation med LK SMS Modem.
Download Pdf

IHC Control® Manual
Manualen gennemgår punkt for punkt, hvordan du installerer og programmerer LK IHC Control systemet. Ligeledes gennemgås IHC Wireless anvendt sammen med IHC Control.
Download Pdf

PLCom DIN 7000
Manualen gennemgår produktets detaljer og giver hjælp til både installation og konfigurering.
Download Pdf

PLCom 701
Manualen gennemgår produktets detaljer og giver hjælp til både installation og konfigurering.
Download Pdf

El-indstøbninger i elementer af beton og letklinkerbeton
Denne vejledning tager udgangspunkt i elementbranchens mangeårige erfaringer med el-indstøbningsdele, og der er lagt vægt på at give en detaljeret beskrivelse af dagens praksis på området.
Download Pdf

LK IHC version 1.04
I denne manual får beskrives, hvordan du installerer og programmerer IHC systemet. Manualen dækker TermIHC og Visual til og med version 1.32.
Download Pdf

BUSlink version 1.03
I denne manuel beskrives, hvordan du installerer og programmerer IHC-BUSlink systemet. Det inkluderer også IHC-BUSlink Master.
Download Pdf

Reklamation: Fejl og mangler
Har du reklamation på et eller flere af vores produkter, kan du returnere disse sammen med en udfyldt reklamationsrapport via din grossist/forhandler. Ved reklamationer bedes du venligst benytte nedenstående formular.
Download reklamationsrapport til grossist/forhandler her

For at læse dokumentet kræver det, at du har Adobe Reader installeret på din computer. Du kan downloade den nyeste version af Adobe Reader her.