Software til IHC®

Her finder du et samlet overblik over software til IHC.

Hver gang vi har opdateringer til IHC, og andet nyt vedr. IHC, sender vi et nyhedsbrev.

Tilmeld dig IHC nyhedsbrevet her.

Tilmeld dig IHC nyhedsbrev

Info / IHC Controller IHC Term Visual 1 Visual2 v6.1 Visual2 v6.2
IHC Software Term IHC 1.3C Visual 1.32 Visual 2.7.349  Visual 2.8.6
Nyeste Firmware No 0.1.5.0 2.7.220 2.8.3
Java Version No No Op til Java 8 update 66  Op til Java 8 update 101 nyeste udgave
Styresystem DOS Windows XP Windows 7, 8, 10 Windows 7, 8, 10
Mobile Apps No No Op til Android 4.4/iOS 10 Op til Android 5 ***/iOS 10
PC/IHC forbindelse RS232 RS232 USB/Ethernet USB/Ethernet
Salgsår 1992 – 2001 2001 - 2006 2006 - 2012 2012 -

Video om IHC
Vi har udarbejdet nyttige videoer med gode tips til IHC - se dem her!

Visual 2 HW 6.2 (kan ses i Visual software under Controller - Indstillinger)

Download IHC Control Visual version 2.8.6 (.zip) (opdateret d. 12. dec. 2016)
Kompatibelt med Controller version 6.2

Download IHC Firmware 2.8.3  (.zip) (opdateret d. 12. dec. 2016)

Indeholder opdateret Java certifikat.
Understøtter IHC remote til Android
Kompatibel med controller version 6.2
Kræver ny software 2.8.6

Visual 2 Hardware 6.1 (kan ses i Visual software under Controller - Indstillinger)

Download software 2.7.349 (.zip) (opdateret d. 12. dec. 2016)

Download IHC Firmware 2.7.220 (.zip)

Understøtter Java op til Version 8 Build 66

Firmwaren anvendes sammen med en Visual version 2.7.x og kan kun anvendes sammen med en Visual 2 Controller. Denne firmware indeholder: Fejlrettelse af problem med scenariestyring på IHC Wireless, Java 8 support, understøttelse af nye lux- og fugtsensorer.

Bemærk: Hvis firmwaren i controlleren ikke er opdateret løbende og dermed ældre end ver. 2.7.x kan man ikke opdatere firmwaren direkte til ver 2.7.220.
Inden opdatering til ver. 2.7.220 skal man opdatere controlleren med firmware 2.7.199.

Download IHC Firmware 2.7.199 (.zip)
Denne firmware skal kun anvendes som klargøring af controller til opdatering til firmware 2.7.220.

Download USB Driver windows (.exe)
Download Visual 2 USB driver som giver mulighed for at komme i forbindelse med IHC-controlleren via en maskine med Windows. Driveren understøtter Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, 32/64 bit  samt Windows 7, 32/64 bit versioner.

Download Workaround: Driver update gennemgang (.doc)
Denne vejledning viser dig trin for trin, hvordan du løser driver-problemer i Windows 7.

IHC Control Visual version 1.32 (.zip)
Programmeringssoftware til IHC Control Systemet. Understøttes kun af Windows XP.

IHC Firmware loader (.zip)
Program til opdatering af firmware i controller. Se tekst under Firmware 0.1.5.0.

IHC Controller Firmware 0.1.5.0 (.zip)
IHC Controlleren skal opdateres med denne firmware version 0.1.5.0, hvis IHC Visual version 1.32 ønskes anvendt.

IHC Viewer Firmware 1.2.599 (.sw)
Seneste version af serverfirmware for IHC Viewer er version 1.2.599. Med denne serverfirmware kan alle versioner af IHC Visual 1, tale sammen med Viewer modulet.

IHC Service Program version 1.8 (.zip)
Programmet kan bruges til at overvåge ind- og udgange, tvangsstyre udgange, logge status af udvalgte ind- og udgange til en fil, indstille ur i controlleren og aflæse diverse kommunikations og fabrikations oplysninger.

Rs232 til USB driver til LK IHC Control 1.32 og IHC-Term (.zip)
Installationsprogrammet til IHC Control® kabel USB-RS232 converter. Driveren understøtter Windows xp, vista og windows 7 (x86 og x64).

IHC Control Visual - DEMO version 1.32 (.zip)
DEMO programmeringssoftware til IHC Control systemet, som giver dig mulighed for at programmere, simulere og dokumentere dit IHC program. MEN du kan ikke overføre programmet til en IHC Controller.

TermIHC 1.3C (.zip)

Den seneste version af TermIHC som bruges til at programmere dit IHC system via DOS.

Projektfil til IHC Visual 1 (.zip)

Projektfilen er udført i IHC Visual version 1.32 og indeholder programmet samt en oversigt over alle ind- og udgange. Filen åbnes fra IHC Visual softwaren. Husk at ændre installatør- og kundeoplysninger under "Projektinfo".

Projektfil til IHC Visual 2 (.zip)
Projektfilen indeholder programmet samt en oversigt over alle ind- og udgange. Filen åbnes fra Visual-programmet.Husk at ændre installatør- og kundeoplysninger under "Projektinfo".

Dokumentation i PC Schematic (.PRO)
Dokumentationen indeholder en detaljeret beskrivelse af hele installationen og er udført i PC Schematic. Dokumentationen er udført med den  nye controller og understøtter dermed LK IHC Wireless. Du kan downloade en program til at køre denne fil på PC Schematics hjemmeside.

IHC Symbol-software
Med denne software kan du selv fremstille labels til dine OPUS-tryk.

Download LK IHC Bolig Funktionsblokke (.exe)

Download LK IHC Bolig Konceptet (.zip)
Mappen indeholder: En hjælpefil (pdf-format), LK IHC Bolig Konceptet (.vis) samt LK IHC Bolig SceneDesign (.icz).