Resi9 og Wiser Energy - Fremtiden inden for sikkerhed i hjemmet

Schneider Electric introducerer optimal beskyttelse til boligtavler med dedikerede beskyttelseskomponenter og forbundne løsninger.

Med Resi9 introducerer Schneider Electric et sortiment, som er udviklet med skarpt fokus på optimal beskyttelse til boliginstallationer - både når det gælder en enkelt udskiftning i tavlen hos en privatkunde og serieproduktion af tavler til et stort boligprojekt.

Sortimentet omfatter automatsikringer, fejlstrømsafbrydere og kombiafbrydere, alle med C-karakteristik i udløserkurven. Resi9 fås i både 2- og 4 polet udgaver med brydeevne op til 6 kA og er godkendt i henhold til EN/IEC 60898-1.

Resi9, den forbundne el-tavle til hjemmet

Sammen Resi9, lanceres også Wiser Energy, der forbinder dine kunder direkte med deres el-tavle fra deres smartphone.

Med app'en Wiser Energy kan strømforbruget overvåges via en smartphone, tablet eller PC.

• Boligejeren kan sammenligne nuværende strømforbrug med tidligere måneder.
  • Der bliver holdt styr på belastninger, herunder de mest energikrævende apparater.
  • Hvis det forventede budget overskrides, sendes en advarsel til boligejeren med en oversigt over strømforbruget.
  • Det gør det lettere at overvåge elforbruget og undgå ubehagelige overraskelser på elregningen.
  • Er der installeret solceller, kan elproduktionen ligeledes overvåges, og det er samtidig nemt at måle energibesparelserne. Er der udsving i forbindelse med installationen modtager boligejeren også en advarsel.

Alle disse innovative funktioner giver boligejerne mulighed for at træffe mere intelligente valg og beslutninger, når det kommer til de elektriske installationer i boligen.

Læs meget mere om Resi9 og Wiser Energy her.