Nyhed: Hotel Nøglekortafbryder klar til bestilling

Du kan nu bestille vores nye LK FUGA® Hotel Nøglekortafbryder fra din foretrukne grossist. Med nøglekortafbryderen installeret kan dine hotelgæster automatisk slukke alt lys på deres hotelværelse idet de forlader værelset - blot ved at fjerne deres nøglekort.

Du kan nu bestille vores nye LK FUGA® Hotel Nøglekortafbryder fra din foretrukne grossist. Med nøglekortafbryderen installeret kan din hotelgæst tænde alt lyset på sit hotelværelse, blot ved at indsætte udleveret nøglekort i klemme i hotelværelsets afbryder. På samme måde, når hotelgæsten forlader værelset tages nøglekortet med og derved husker hotelgæsten automatisk at slukke lyset igen. En praktisk, sikker og energivenlig løsning.

Nøglekortafbryder med hvidt LED-lys
Nøglekortafbryderen kommer med et hvidt LED-lys i venstre hjørne, som lyser uden nøglekort, så hotelgæsten nemt kan se den. Nøglekortafbryderens indsats kommer både i farverne hvid, lysegrå og koksgrå og ligeledes i en hvid version med antibakteriel overflade. Den fylder kun 1-modul og passer med 1-modulsrammer fra LK designserierne PURE, CHOICE, SOFT og SLIM. Det er nu muligt at gennemføre LK designstilen i samtlige installationer.

Læs mere om Hotel Nøglekortafbryderen

Specifikationer

• Varenummer: 542D6915
  • 1-modul indsats
  • Fås i hvid, lysegrå, koksgrå og hvid antibakteriel