Nye funktioner i firmware-opdatering for automatisering

Den seneste firmware release til HomeLYnc og SpaceLYnc bringer nye nøglefunktioner med sig.

HomeLYnk er en komplet løsning til automatisering af private og kommercielle bygninger. HomeLYnk er en løsning, som giver fleksibilitet og effektivitet i bygninger, også kaldet: Home Automation Expert.

HomeLYnc

HomeLYnk logic controller kan anvendes som:

• Gateway mellem KNX, Modbus, BACnet og IP protokoller
  • Logikmodul, der giver hukommelsesfunktion og hændelsesregulator
  • Brugergrænseflade baseret på en webserver applikation

SpaceLYnk forbinder bygningskontrol funktioner og opnår således en komplet bygningsløsning til små, mellemstore og store bygninger. Det er en centraliseret løsning, der reducerer energi- og vedligeholdelsesomkostninger, øger komfort og fleksibilitet og forenkler styringen af bygningen. SpaceLYnk forbinder forskellige standarder og protokoller og kan anvendes fra lokale og mobile enheder såsom smartphones, tablets, pc'er.

Denne seneste firmware release, v2.0.0, bringer et nyt sæt af nøglefunktioner, herunder:

• Ny brugerdefineret hovedside med Apps
  • App Store
  • Visualisering
  • FB Editor
  • Scener
  • Virtuelle objekter
  • KNX IP-sikkerhed
  • Http SSL-certifikat

Læs mere om HomeLYnc

Læs mere om SpaceLYnc

Reference-, EAN- og ELnumre på SpaceLYnk:

KNX Gateway SpaceLYnk Multigateway, 500 BACnet tags
• LSS100200

Reference-, EAN-, og ELnumre på HomeLYnk:

KNX Gateway HomeLYnk Multigateway, 150 BACnet tags
• LSS100100