LK FUGA® Designramme til iPad

Med LK® FUGA designrammen, kan du hjælpe kunderne med en fremtidssikker løsning, som gør overblikket over den intelligente bolig nem at gå til.

Som en ekstra gadget til det intelligente hjem, har vi nu udviklet en designramme til iPad Air 2 og iPad Pro 9,7".

Med den nye designramme kan man hænge sin iPad direkte på væggen, hvilket gør det endnu lettere at styre hjemmets intelligente systemer, hvad enten det er IHC® eller KNX.

Omdan din iPad til en kraftfuld touchscreen

Ved at anvende designrammen til at hænge din iPad op på væggen, omdannes den til en kraftfuld touchscreen. Når kunden har downloadet app'en til sit intelligente styresystem, kan alt altså styres direkte fra væggen.

En anden funktionalitet er, at man kan bruge den til at streame musik eller til at se opskrifter hvis den hænges op i køkkenet.

Mange muligheder med designrammen til iPad:

• Designramme + iPad = Smarthome Touchscreen
  • Med IHC Tablet & KNX InSídeControl app= Styring direkte på væggen
  • Med Wiser energy app'en kan energiforbruget visualiseres
  • Streaming af musik fra musiktjenester
  • Opskrifter i køkkenet

Montering:

Find ud af mere her