LK IHC Net®

Netværk er andet og mere end trådløs adgang til internettet via Wi-Fi. Og lige så vigtigt: Et trådløst netværk er sjældent godt nok, når din tv-udbyder kræver, at du har en set-top-boks eller lignende for at kunne se tv, hvis dit tv ikke har indbygget digitalmodtager.

Passer til alle typer signaler og data
Fiber, kobber, kabel-tv og almindelig antenne... den fulde LK IHC Net multimedieløsning klarer det hele. Med denne løsning får dit hus det bedste af det bedste indenfor multimedienetværk, som uden besvær giver dig adgang til alle slags data, uanset udbyder og teknologi.

HDMI-udtag til fladskærms-TV
Det sidste, vi har brug for, er kabler på gulvet eller væggen bag fladskærmen. Med HDMI-udtag i LK FUGA®- eller LK OPUS®-design får du en elegant løsning til forbindelsen mellem tv’et og din Blu-ray afspiller eller HD-boks: Et udtag lige ved tv’et og et andet ved afspilleren/HD-boksen giver forbindelse i HD-kvalitet uden et virvar af ledninger på gulvet eller væggen. HDMI-udtaget kan selvfølgelig bruges sammen med alle andre løsninger også.

Den ultimative hjemmebiograf
Lauritz Knudsen og Bang & Olufsen har gennem en årrække haft et velfungerende samarbejde, som gør, at du med en kombination af IHC Net og Bang & Olufsen-produkter kan etablere den ultimative hjemmebiograf, som dækker afblænding af vinduer, lydindstilling, opstart af projektor samt lærred.

Udover hjemmebiografen kan der laves en række lækre løsninger, som integrerer IHC Net og Bang & Olufsens produkter.

Flere mulige netværksløsninger
Til vores erhvervskunder med større netværksbehov, har vi vores Actassi løsning, som du kan læse mere om på Schneider-Electric.dk