LK IHC Control®

IHC Control er en intelligent systemløsning, der sikrer din familie og dit hjem samt giver dig maksimal komfort i hverdagen.

LK IHC Control® er vores intelligente el-løsning, som giver dig frihed til at ændre, hvordan din elinstallation fungerer – også efter den er etableret. Det er nemlig ikke kablerne der bestemmer funktionerne, men et softwareprogram.

Sikkerhed i hjemmet
Sikkerheden opnår du ved en række alarmløsninger, der indbygges i el-installationen. Der findes alarmer for tyveri, røgudslip samt vandlækage - hver især føjer de en ekstra sikkerhedsdimension til boligen.

Komfort
Komforten oplever du ved, at IHC gør din hverdag lettere. Inden du forlader hjemmet kan du med blot ét enkelt tryk på en "sluk alt" funktion, slukke strømmen til alle lamper, brødristeren, kaffemaskinen og strygejernet. En anden løsning kan være det, som vi kalder scenarier, hvor du med ét tryk tænder flere lamper på en gang – nogle måske på dæmpet lysstyrke. Det kan eksempelvis være en dæmpet lyssætning ved middagsbordet og skarpt lys til f.eks. rengøring.

IHC øger sikkerheden i hjemmet, da du er sikker på, at eksempelvis strygejernet er slukket. Samtidig hjælper IHC dig til at undgå et unødvendigt strømforbrug.

Fleksibilitet
IHC Control er langt mere fleksibel end en almindelig el-installation. Du eller din el-installatør kan løbende tilpasse installationen til familiens behov. Der kan opstå behov for ændringer, hvis du eksempelvis får nye arbejdstider og i takt med, at børnene bliver ældre.

Design
Kontakterne til IHC er anderledes end dem du kender fra en almindelig el-installation. Kontakterne kaldes tryk og kan indeholde flere funktioner end bare tænd og sluk. Med flere funktioner på det samme tryk, kan det være en rigtig god idé, at forsyne tangenterne (de vandrette plastbjælker man trykker på) med lasergraverede symboler. Det gør det let at se, hvad du tænder og hvor.

Kender du vores tangentdesigner? Du kan vælge ml. over 100 forskellige symboler, som du få på dine tangenter.

Har du, eller dine børn, tændt for tre-fire forskellige lamper inden I rammer den, som I faktisk ønsker at tænde? Med tangentdesignere kan du nemt illustrere, hvilken tangent, der tænder loftslyset, gulvlampen eller lyset på badeværelset. Eller noget helt fjerde. Mulighederne er mange. Se selv: Tangentdesigner

Vælg dine egne ikoner