LK IHC Bolig®

Du kan starte med at gøre din nuværende bolig intelligent med IHC Wireless, trådløse kontakter, allerede i dag. Står du over for en større renovering eller at skulle bygge nyt er det en fordel at vælge Nybyg IHC Bolig. Så får du den store IHC pakke, og alle kabler kan nemmere trækkes - inden fine pudsede vægge står færdige. Neden for kan du læse om hhv. renovering og nybyg med IHC.

Med LK IHC Bolig til renovering kan du få mere funktionalitet og intelligens ind i din eksisterende installation - det gælder også i ældre huse, sommerhuse og lejligheder.

Nøglen til det er vores enkeltrumsløsninger til renovering. En stor fordel ved enkeltrumsløsningerne er, at du kan vælge at opgradere et rum ad gangen, så privatøkonomien kan følge med. Det kan gøre det nemmere at overskue en opgradering. 

IHC renovering wireless

Samme kabler - nye kontakter
Med udgangspunkt i dine gamle stikkontakter og afbrydere opgraderes din el-installation, så den bliver tidssvarende igen. Løsningerne benytter de kabler, som du allerede har i væggene. Det sker ved hjælp af trådløse kontakter, bevægelsessensorer, forprogrammerede lysscenarier, lysdæmpning, fjernbetjening og meget andet, som vi har samlet under navnet LK IHC Bolig® til renovering. De nye kontakter kommunikerer via radiosignaler. 

Se videoen her, der fortæller, hvornår det kan være praktisk med forskellige lysscenarier i samme rum. Lyset byder dig velkommen
Lyset har stor betydning for, hvordan det er at komme hjem – og hvor imødekommende din lejlighed virker. Du kender måske til udfordringen; du famler dig frem mod døren med fyldte indkøbsposer i hånden eller et sovende barn på armen og beder til, at der ikke står noget i vejen, så du snubler. 

Lyder det bekendt, kan du få glæde af vores fjernbetjening, i form af en nøglering, som du kan have sammen med dine bilnøgler. Med den kan du allerede ude fra indkørslen tænde lyset ude såvel som inde. Så kan du fokusere på det væsentlige – at komme sikkert frem til hoveddøren, der byder dig velkommen.

Med LK IHC Bolig® som en del af dit nye hjem, får du en lang række løsninger, som gør dit hjem intelligent. Løsningen varetager mange af dine trivielle gøremål i hverdagen. Med en IHC® installation, vil du desuden altid have muligheden for at udvide yderligere - så din bolig bliver præcis, som du vil have det.Fra entré og bryggers kan du med ét tryk på velkomst trykket undgå at træde ind i et mørkt hus. Samtidig tændes stikkontakterne til dine standby-forbrugende apparater, som har været slukkede mens du ikke var hjemme. 

Find sikkert vej i mørket
Stue og værelser får ”sluk rum” funktioner, som sikrer, at alt er slukket, når rummet forlades. Fra værelserne får du "rutelys”, også kaldet orienteringslys, der viser dig sikkert frem til toilettet om natten. Det slukker automatisk efter 10. min., så du eller dit barn også nemt finder retur til soveværelset/børneværelset.

 

Lyssætningen i dit hjem får en helt nye dimension. I køkken/alrummet vil du med ét tryk få den perfekte indstilling til madlavning, spisning eller rengøring, hvor nogle lamper tændes på fuld styrke, nogle på dæmpet styrke mens andre slukkes.

Uden at rejse dig fra sofaen kan du tænde, slukke eller dæmpe en lampe.

Lysstyring wireless