LK IHC Wireless® - Trådløse kontakter

Med LK IHC® Wireless kan dine nuværende kontakter nemt og elegant opdateres. LK IHC® Wireless er trådløse kontakter. De fungerer i bund og grund som almindelige kontakter. Det særlige ved dem er, at de kommunikerer trådløst med hinanden. Det er et selvstændigt system af trådløse sendere og modtagere, der fungerer uafhængigt af IHC-controlleren.

Trådløse kontakter

Ingen nye kabler nødvendige
Batteritryk og fjernbetjening fungerer som sendere. Lampeudtag og stikkontakter som modtagere. Kombienheden kan være begge dele. Et IHC Wireless-system kræver ikke nye kabler og kan installeres hvor som helst. Derfor er systemet særligt velegnet, hvis føringsvejene er besværlige, til stand-alone løsninger og renoveringsopgaver.

Prøv den trådløse frihed med LK IHC Wireless
Du er hverken afhængig af kabler eller ledninger og du bestemmer selv, hvilke funktioner dine kontakter skal have. Der er stor fleksibilitet med IHC® Wireless, og du kan sammensætte din egen løsning, så den passer perfekt til din indretning og dine behov.En trådløs kontakt er egentlig en fjernbetjening udformet som en kontakt. Kontakten er batteridrevet og indgår i IHC Wireless-systemet, som består af sendere og modtagere. Når du trykker på kontakten, sender den signal til en stikkontakt, et lampeudtag eller et andet IHC Wireless-produkt, som modtager signalet og udfører den ønskede funktion: F.eks. at tænde, slukke eller dæmpe lyset.

Du kan givetvis genkende en af de her fem situationer, hvor IHC Wireless med fordel kan installeres.

 1. Der kan opstå behov for en ekstra afbryder 
  God planlægning fungerer ikke altid i praksis. Her troede man, at alle afbrydere var placeret de rigtige steder, og så viser det sig, at et ekstra tryk ville være idéelt. For eksempel for enden af en lang gang, på toppen eller ved foden af en trappe og hvor korrespondance i øvrigt er belejligt. Med IHC Wireless placeres trykkene let lige dér, hvor de mangler – uden at du behøver trække ekstra kabler.
 2. Gør det nemt at aktivere det udvendige lys
  Særligt i årets mørke måneder er det rart, når udendørslyset er brugervenligt indrettet. Det kan for eksempel være praktisk, at du kan aktivere alt lys i indkørslen samme sted som lyset i for eksempel garage og cykelskur. IHC Wireless gør det også nemt at aktivere det udvendige lys inde fra huset, fra kælderen eller fra garagen.

 3. Lysdæmpning direkte fra lampeudtaget
  Der er ingen, der siger, at lamperne skal lyse med samme styrke hele tiden. Med en lysdæmper er det nemt at skrue ned for lyset og op for hyggen. Du kan nemt installere lysdæmpning, hvor installationen tidligere gjorde det teknisk umuligt. Du skal blot montere lampen på det særlige IHC Wireless lampeudtag, der har indbygget lysdæmper. Derefter kan du sætte alle de batteritryk op, der er behov for og styre lysdæmpningen derfra. Med IHC Wireless lampeudtag er lysdæmpning så let som ingenting.

 4. Den rette stemning med det rette klik
  Med IHC Wireless kan du få det såkaldte scenarielys. Med ét klik dæmpes lyset i børneværelset, men tændes i gangen – eller tv-belysning etableres ved at loftlyset dæmpes, og bordlampen tændes. Igen med ét klik. Det er op til dig at finde ud af, hvad der skal ske, når der klikkes. Få lamperne til at lyse med f.eks. følgende forudbestemte styrker: 100% til arbejdslys, 50% til middagslys og 25% til hygge.

 5. Med IHC Wireless kan du forøge sikkerheden i dit hjem
  Sluk-rum-funktionen kan slukke for flere apparater på samme tid og dermed minimere risikoen for brand og andre ulykker. Det kunne eksempelvis være strygejernet og kaffemaskinen. Ét klik, og så er de begge slukket. Placér afbryderen, så den er ekstra nem at huske, inden man forlader hjemmet, for eksempel i entréen. Udover at øge sikkerheden i hjemmet kan du også spare strøm, da apparater med standbyfunktion i stedet bliver ordentligt slukket.

 

Kender du vores tangentdesigner? Du kan vælge ml. over 100 forskellige symboler, som du få på dine tangenter.

Har du, eller dine børn, tændt for tre-fire forskellige lamper inden I rammer den, som I faktisk ønsker at tænde? Med tangentdesignere kan du nemt illustrere, hvilken tangent, der tænder loftslyset, gulvlampen eller lyset på badeværelset. Eller noget helt fjerde. Mulighederne er mange. Se selv: Tangentdesigner

Vælg dine egne ikoner
IHC lysstyring fra sofaen