Se video om IHC®

På denne side har vi samlet alle vores videoer, der viser dig mulighederne inden for LK IHC® sortimentet. Benyt dig af muligheden for at blive væsentlig klogere på meget kort tid.

Når du har set samtlige videoer neden for kan du finde endnu flere på vores YouTube kanal

LK IHC Wireless - Har du også kontaktbesvær? Denne video er en TV-reklame, som kort og godt forklarer fordelen ved trådløse kontakter. Med IHC® Wireless kan du regulere lyset og styre dine elektroniske apparater lige hvor det passer dig.

Undgå nogle af hverdagens små akavede øjeblikke... Med IHC® Wireless kan du regulere lyset og styre dine elektroniske apparater lige hvor det passer dig. Denne video har også været brugt som TV-reklame.

Klavs Esbjerg fik installeret IHC Wireless, og fortæller om, hvorfor han valgte løsningen. Familiens behov for lysstyring har ændret sig siden huset blev bygget.

Gennemgang af de mange muligheder med LK IHC Wireless produkterne. Du vil i videoen finde inspiration til nye anvendelsesmuligheder.

IHC sluk alt funktion gør det komfortabelt og energibesparende. Sluk for alle afbrydere i huset ved ét tryk. Naturligvis gælder det ikke fryser, køleskab og hvad der eller ikke må slukkes for!

Videoen viser en beskrivelse af Lauritz Knudsens styret stikkontakt, som giver dig mulighed for at tænde og slukke for dine kontakter, hvor du vil ved hjælp af et trådløst tryk. Dette giver mere komfort i hverdagen.

Videoen viser en beskrivelse af Lauritz Knudsens nøglering, og hvordan du kan bruge den til at fjernbetjene lyset udenfor.

Med IHC kan du få hjemmesimulering i dit hus. Det giver mange muligheder. F.eks. når du ikke er hjemme kan du ved hjælp af hjemmesimulering få dit hus til at se beboet ud. Simuleringen kan programmeres præcis efter dine ønsker, så lyset tænder/slukker efter din normale adfærd. F.eks. så lyset er helt slukket om natten. I tilfælde af indbrud starter en alarm, og alt lys blinker. Du kan få besked via sms, hvis der er tegn på indbrud.

IHC Bolig består bl.a. af døgnstyret lysscenarie. Det er er en bevægelsessensor, der styrer hvor megen lys, der eks. skal være på badeværelset hhv. dag og nat.

Videoen viser en beskrivelse af Lauritz Knudsens kodetastetur, IHC Alarm, som sikrer dig mod ubudne gæster og giver ekstra sikkerhed i hjemmet. Pakken kan udvides til gas-, vand- og røgalarm.

Røgsensorer fra Lauritz Knudsen by Schneider Electric kan tilknyttes IHC røgalarm. Der kan også tilkøbes tyverialarm.

Lauritz Knudsen® er markedets førende producent af netværk og el-materiel til danske boliger, og vi tilbyder gennemtænkte netværksløsninger til alle behov. I et elegant, tidløst design og selvfølgelig i den kendte LK-kvalitet.

Med IHC Bolig kan du få en sms modem, der kan indstilles til at sende dig et sms i det øjeblik, der går en alarm.

Alle de installationer, som ligger i din IHC installation kommer automatisk over på din smartphone.

Der findes to typer fjernbetjeninger til IHC. Der findes en fjernbetjening, som du inden døre kan bruge til at styre de forskellige scenarier. Du kan også få en fjernbetjening som nøglering, så du f.eks. kan tænde lyset inden døre allerede ude fra bilen.

Med IHC kan du styre ventilationen alt efter aktivitetsniveauet i huset. Behovet for ventilation vil afhænge af, om du er hjemme, på arbejde, har huset fyldt med gæster osv.

Bevægelsesstyret lys er indstillet, så det ved behov tænder af sig selv - dvs. når det er så mørkt i et rum, at lys er påkrævet.

IHC Net Basic fra Schneider Electric (Lauritz Knudsen) samler signaler fra radio, tv, telefon og data - og der behøves kun ét stik, der kan servicere det hele, på en og samme gang.

Lad IHC styre lyset i din hjemmebiograf. Kom med på besøg hos B&O, Frederiksberg, hvor IHC er installeret. Her kan du se, hvordan IHC og B&O er integreret.

Du kan graveret præcis de symboler, som du ønsker, på dine kontakter til din IHC installation. Så er det nemt for dig at afkode, hvilket scenarie, der træder i kraft, når du aktiverer kontakten.

Du kan bestille lasergraverede kontakter her. 

Vores temperatursensor kan måle temperatur i rummet og temperatur i gulvet. Installationer og styring kan du med IHC Varmestyring styre med blot ét tryk på styringspanelet. Se hvordan du indstiller det hele via IHC app.

Mange glemmer herlighedsværdien ved at have udendørs stikkontakter. Til julelys, elektrisk plæneklipper, hækkeklipper, støvsugning af bilen mm.

Når og hvis I ikke er enige om lysstyrken i et og samme rum... Du kan med IHC Wireless bestemme præcis, hvor i rummet, at lyset skal være stærkt og hvor det skal være svagt.

Videoen viser en beskrivelse af Lauritz Knudsens sluk-alt-kontakt, som sørger for at dine standby-produkter slukkes når du ikke har brug for denne. Derudover hjælper trykket dig med at slukke lyset på flere steder samtidig, f.eks. når du er på vej i seng.

Med IHC kan du få installeret Velkomstlys - så kan du nemt tænde lyset i alle forudbestemte rum straks du træder ind ad døren.

Vi har lavet et virtuelt 3D univers, hvor du kan teste funktioner via din smartphone. I stuen og køkkenet kan du prøve, hvordan det er at fjernstyre din egen bolig.

Gå direkte til vores 3D univers og prøv selv alle IHC funktioner! 

Videoen viser en beskrivelse af Lauritz Knudsens PIR-sensor, der automatisk tænder og slukker lyset for dig ved bevægelse.

I IHC appen kan du lægge en plantegning ind af dit hus. Så er det endnu mere visuelt synligt hvilke rum, du styrer lys, varme og ventilation i. Du kan også tage fotos af dine rum og indsætte i appen. Du skal blot være online, så kan du styre dit hjem via appen. Uanset hvor du måtte være i verden!

Introduktion til LK IHC® lux- og fugtsensor.

Kort introduktion til brugen af dit IHC sikkerhedssystem.

Kort introduktion til brugen af dit IHC sikkerhedssystem