Det intelligente hjem

Vores løsning "Intelligent Home Concept" forkortet LK IHC®, giver dig mulighed for at fjernbetjene el-installationer i dit hjem. Det er nemt, det giver tryghed, og det sparer dig penge og energi.Et intelligent hjem er udstyret med installationer, som du kan fjernbetjene via smartphone, tablet eller computer. Det betyder, at du kan tænde og slukke for lys og varm fra sofaen eller allerede ude fra garagen inden du kommer ind. Du kan også tænde for varmen i sommerhuset inden du er nået frem. Så er der dejligt varmt i sommerhuset, når du låser døren til op.

Her kan du gå på opdagelse i vores virtuelle bolig. Fra din computer, tablet eller mobil. Oplev et udvalg af intelligente løsninger, der er med til at gøre din hverdagen mere komfortabel.

Styr din intelligente installation med din smartphone
Sluk lyset derhjemme, når de andre har glemt det. Tjek om tv og strygejern er slukket, træk gardinerne for, rul markisen ud, skru op for varmen allerede, når du er på vej hjem. Sæt tyverialarmen til osv. Med IHC har du fuld kontrol over dit hus, hvor end på kloden du befinder dig. Det er nemt at gøre dit hjem intelligent, og nu kan du prøve det her, før du beslutter dig. Klik dig igennem de næste trin her på siden, og opdag de mange fordele ved IHC.

Klik her for at starte den virtuelle bolig - så kan du styre husets elektriske installationer via din computer eller smartphone.