Actassi

Actassi netværk

LK Actassi® er en datanetværksløsning med fokus på høj kvalitet til den professionelle bruger.

Uanset kravene til netværksydeevne og applikationsvalg findes der en Actassi-systemløsning, som dækker dine og din virksomheds behov, uanset størrelse. Det er lige fra 100 Mbit til 100 Gigabit Ethernet-løsninger.

Det er en stabil og pålidelig løsning, der samtidig er meget let at tilpasse og udvide takket være de gennemtænkte detaljer.

Actassi - vælg det rigtige datanetværk

Det komplette netværk

En stor fordel er at Actassi er et komplet netværkssystem, der omfatter kabler, konnektorer, patchpaneler og udtag samt rackskabe og patchkabler til det komplette kobber- og fibernetværk. Med Actassi får du en helhed i dit netværk, både funktionelt og designmæssigt.

Alle komponenter er konstrueret til at passe sammen og kunne integreres med mange andre systemer og produkter. Med flere forskellige netværksudtag i designserierne LK FUGA®, OPUS66, CLIC’LINE og OptiLine får netværket desuden et professionelt udseende.

Se yderligere beskrivelse af Actassi i vores katalog

Ubegrænset netværkstilslutning

Actassi indeholder alt, hvad du skal bruge til nem installation og vedligeholdelse af et netværk. Tekniske nyskabelser og ergonomiske funktioner, der overstiger kravene fra slutbrugere, installatører og rådgivere og øger produktiviteten på enhver arbejdsplads.

Actassi er enkel at konfigurere, installere, bruge og opgradere.

Actassi - Håndbog 2016

Fokus på miljøet

Energi- og miljømæssig ansvarlighed er helt centrale elementer i vores grundlæggende forpligtelser. Vi bestræber os på at reducere miljøpåvirkningen fra produkter i hele deres levetid, især gennem miljøvenligt design og produktion.

Actassi Cl-MX-kablerne er et eksempel på miljøvenligt design. Halogenfri, flamme- eller brandhæmmende. Produktmiljøprofilen kan fås ved henvendelse.

Vil du vide mere om Actassi?

Brochurer:

Actassi - Vælg det rigtige netværk

Actassi - Håndbog 2016

 

Produktkatalog:

Se alle Actassi produkter her

Til toppen