Sluk for ekstraudgifterne - med et enkelt tryk

Lauritz Knudsen introducerer nu Den grønne kontakt (TM) med en "sluk-alt"-funktion, som gør din bolig endnu grønnere og samtidig sender dine el-udgifter helt i bund.   

Den grønne kontaktSluk for ekstraudgifterne - med et enkelt tryk

Standbyfunktionen er både smart og nyttig. Det ved alle, der bruger den til daglig. Men når dine el-installationer står på standby, gør dine udgifter det ikke.

Penge ud af vinduet
Faktisk kan standbyforbruget reduceres op til 65%, hvis du får en såkaldt sluk-alt funktion. Standbyforbrug er det, dine el-apparater bruger, når de ikke er slukkede på stikkontakten. Og samlet set udgør standby 10-15% af el-forbruget i boligen. Det er 10-15% procent ekstra udgifter direkte ud af vinduet - for ikke at tale om den ekstra miljøbelastning, som el-forbruget medfører.

Sluk alt...
Med vores energibesparende sluk-alt løsning placeres en kontakt direkte ved hoveddøren. Her kan du slukke for lyset og alle hjemmets strømslugere og sikre, at de ikke bruger strøm, når du ikke er hjemme. Det kalder vi for Den grønne kontakt - og så gør det heller ikke noget, at du får den ekstra tryghed, at fx kaffemaskiner, brødristere, strygejern eller andet farligt udstyr ikke står tændt ved et uheld, når du forlader hjemmet.

...eller sluk det du vil
Du kan vælge en sluk-alt løsning eller en løsning, hvor du slukker for bestemte ting i huset. Begge løsninger kan udføres i din bolig, uanset alder og type på den el-installation, du har i dag. Og uanset størrelsen på den løsning, du vælger, kan du se frem til lavere el-udgifter og mindre miljøbelastning.

- Det betaler sig! - se hvordan her

- To forskellige familier, to forskellige løsninger - se filmen her

- Hvor meget kan du spare - beregn din besparelse her

- Sådan virker kontakten - se mere her

Sidst opdateret: 30/03/2011

Beregn din besparelse

Få dine svar

Alternative content