En fremtidssikker og moderne FUGA

FUGA er på forkant med den teknologiske udvikling og er derfor både moderne, innovativ, brugervenlig og fremtidssikker.

Da vi gik i gang med at designe FUGA, var målet at gøre elektrikerens installationer endnu bedre og imødekomme de behov, den moderne teknologiske forbruger har – og vil få i nærmeste fremtid.

Med FUGA-serien er vi nået i mål med næsten 500 produkter, der gør monteringen smartere, mere sikker og mere stabil. De mange produkter dækker ethvert behov for el-installationer, multimedie og netværk, der er i moderne hjem og virksomheder.  

Klassiske elementer – samt de helt moderne

FUGA har alt, hvad du skal bruge. De velkendte løsninger, som stikkontakter og afbrydere, data-, antenne- og multimedieudtag, trådløse installationer og netværk. Men også de mere moderne løsninger, som stikkontakter med energibesparende timere, LED-lysdæmpere med korrespondancetryk, stikkontakter med indbygget USB-lader og meget mere.

FUGA er klar til LED

LED er fremtidens lyskilde. Miljøvenlig og energibesparende – og den hurtigst voksende teknologi inden for belysning. Med FUGA er du klar til at følge med udviklingen. FUGA tilbyder to lysdæmpere, der er perfekte til LED: LED Slide og LED Touch.

Til toppen