De nye FUGA-moduler kan selvfølgelig kombineres med de gamle

Vi har designet den nye FUGA, så den er kompatibel med det eksisterende system. Det betyder, at du uden problemer kan opdatere ældre LK FUGA®-installationer med langt de fleste elementer fra den nye serie.

Designmuligheder og kompatibilitet

Se de mange nye rammedesign, hvor minimalisme og kombinationsmuligheder er i højsædet.

De nye moduler passer med de eksisterende

Nye og gamle LK FUGA® elementer kan sagtens bruges sammen: De nye rammer fra designserierne  LK FUGA®SOFT, LK FUGA®PURE og LK FUGA®CHOICE kan monteres på de eksisterende dåser i væggen.

De nye rammedesign LK FUGA® SOFT, LK FUGA® PURE og LK FUGA® CHOICE kan bruges med eksisterende dåser til montering i massive vægge. De nye LK FUGA®-dåser til montering i massive vægge passer også til alle eksisterende LK FUGA®-rammer. Dåser beregnet til montering i hulrumsvægge kan nemt udskiftes, så det er muligt at bruge nye LK FUGA®- rammer.

Den nye FUGA systemoversigt:

Den nye LK FUGA® SLIM-serie passer desuden perfekt sammen med nye dåser beregnet til montering i massive vægge, men skal monteres i en specialdesignet dåse til installationer i hulrumsvægge.

Den nye FUGA og kompatibilitet:

I modellen til højre kan du danne dig et overblik over de mange kombinationsmuligheder, der findes mellem LK FUGA® designrammer og LK FUGA® dåser.

Du kan også downloade overblikket over kombinationsmuligheder som PDF her

Til toppen