/images/IHC/ihc-bolig/trin2_graa.jpg /images/IHC/ihc-bolig/trin2.jpg /images/IHC/ihc-bolig/trin2.jpg
                                                                                     

 

Nu har du prøvet vores virtuelle 3D-miljø og ved selvsyn prøvet de mange fantastiske muligheder. Ovenfor ser du, hvordan IHC-systemet faktisk gør din bolig intelligent.

IHC-systemet er bygget op omkring en såkaldt IHC Controller. Det er en mini-computer, som styrer selve systemet. Det betyder, at hver gang du trykker på en kontakt et sted i huset, sender kontakten et signal til controlleren, som gør, at en eller flere lyskilder udfører den handling, de er programmeret til. IHC Controlleren kan kommunikere både trådløst med de såkaldte Wireless-kontakter og fortrådet til almindelige kontakter. De trådløse er de nyeste kontakter, der trådløst kan kommunikere sammen, og derfor også kan fjernstyres med et enkelt tryk på en fjernbetjening. Det nye er, at du nu kan bruge din smartphone som fjernbetjening, og uanset hvor du er i verden, kan du kommunikere med alle husets funktioner fra din smartphone.

Har du allerede Wireless-kontakter i din bolig, er det hurtigt at få gjort din bolig mere intelligent, for så skal du kun have en LK IHC Controller installeret. Uanset hvad du har i forvejen i din bolig, vil vi gerne hjælpe dig med at komme godt i gang.

Bestil et gratis installatørbesøg: > Gå til Trin 4
Sidst opdateret: 18/03/2012