LK IHC Bolig

Som husbygger er der tusind ting at tage stilling til. Klinker, sanitet, låger og gulve - alt sammen synlige ting, som naturligvis skal være i orden. El-installationen er derimod godt skjult i væggene - og er derfor sjældent med blandt de bevidste overvejelser, når der vælges materialer.

Det er dog en kendsgerning, at el-installationen følger husets levetid. Den kan nemlig være en bekostelig affære at ændre på senere, så det er vigtigt at få taget den rigtige beslutning, når huset opføres.

En intelligent bolig kan med LK IHC indeholde præcis det, du ønsker af funktioner, men erfaringen har vist os, at installationerne i store træk indeholder de samme funktioner. Derfor har vi samlet de funktioner i overskuelige pakker, som gør det nemt for dig at vælge. Det pakkekoncept kalder vi LK IHC Bolig.

Konceptets opbygning

LK IHC Standard

IHC Bolig-konceptet tager udgangspunkt i din situation - om du skal renovere eller bygge nyt. Der findes de mest almindelige funktioner og en lang række specielle, som knytter sig til det intelligente hus.

IHC Bolig til nybyg:
> Varmestyring
> Alarmer, tyveri, røg, vand og gas
> Udvidet automatisk lys ude og inde
> Udestrøm
> Multimedienetværk - LK IHC Net eller LK IHC Net Basic
> Styring af markiser
> Styring fra Bang & Olufsen fjernbetjening

IHC Bolig til renovering:
> Fjernbetjening inde og ude
> Sluk for standby-strøm
> Lysscenarier og -dæmpning
> Styrede stikkontakter
> Solafskærmning
> Automatisk sluk
> Ekstra kontakt ude/inde
> Bevægelsessensor
> Multimedienetværk
> Controller-pakke, der binder løsningerne sammen til én løsning

Kontakt din lokale el-installatør og find ud af mere om IHC Bolig i dag

 

Design

Med LK IHC Bolig betjenes el-installationen med en anden type kontakter, end dem du kender fra en almindelig el-installation. De kaldes betjeningstryk. Betjeningstryk kan fås i to designserier LK FUGA® og LK OPUS® i farverne hvid, lysegrå og koksgrå. I FUGA designet har du desuden en række forskellige rammedesign og -farver at vælge imellem.

Symboler viser vej

Til IHC Bolig-konceptet leveres betjeningstrykkene med lasergraverede symboler. De gør det enkelt for dig og dine gæster at betjene installationen.

Sidst opdateret: 03/07/2012