LK IHC Standard®

El-installationen i den moderne bolig bør i dag være udført med LK IHC. Med IHC vil slutbrugeren, udover alle de almindelige funktioner, kunne tilføje nye dimensioner af sikkerhed, komfort, fleksibilitet og multimediemuligheder til rækken af fordele i sit nye hjem.

El-installationen til den moderne bolig

For at "standardisere" IHC installationen og gøre det nemmere, dels at installere selve systemet og dels for slutbrugeren at overskue IHC, har vi udviklet et nyt koncept; LK IHC Standard®.

LK IHC Standard bygger på de kendte IHC systemer: LK IHC Control® og LK IHC Net®. Installationen er bestykket og beregnet på forhånd, ligesom programmering og funktionaliteter er beskrevet og beregnet, så alt er klar til brug. Der følger et universelt program med til IHC Controlleren, som er udarbejdet så det passer til langt de fleste enfamilies huse, og kan installeres uden at der skal ændres i opsætning og funktioner. Skulle der være brug for individuel tilpasning, er dette naturligvis også muligt.

Kendte produkter

Gruppetavler, kabler, udtag og afbrydermateriel er også LK's kendte produkter, så når der vælges afbrydermateriel kan slutbrugeren frit vælge mellem LK FUGA® eller LK OPUS®, og mellem de sædvanlige farver.

Betjeningstryk/svagstrømstryk er på forhånd defineret og der medfølger graverede tangenter til LK FUGA tryk og symbolark til LK OPUS tryk.

Opbygning

LK IHC Standard består af en række pakker. Hjertet i LK IHC Standard kalder vi LK IHC Bolig. Denne er basispakken hvortil der frit kan vælges op til 6 tilvalgspakker.

Tilvalgspakkerne:
Automatisk lys
Multimedienet
Lysdæmpning
Udestrøm
Fjernstyring
Sikkerhed

Ved valg af Sikkerhedspakken kan yderligere vælges:
Vandalarm
Gasalarm
Alarmmodem

Sidst opdateret: 01/04/2009